Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Jeeper One Radio Date: May 27, 2005 2:51pm
Forum: opensource_audio Subject: Please Make Sure The Directory On The Server Is Named Properly - HUH???

Hi everyone:

I'm getting a NOT FOUND error message as a result of this at the following locations....

http://www.archive.org/details-db.php?mediatype=audio&identifier=patspodcast11

http://www.archive.org/details-db.php?mediatype=audio&identifier=patspodcast11extra-seankrantonradio

As anyone can see, these are two distinctly different directories. I fail to see what the problem could be. These should've been moved to the download servers A WEEK AGO!!!

Is ANYONE at The Archive there to help?

I realize The Archive is limited on its resources, but GEE WHIZ PEOPLES - C'MON.

I have another episode of my podcast waiting to be imported, but I'm not going to even bother if it's going to take YET ANOTHER week! :(

PLEASE CORRECT THIS (or explain to me why it can't be corrected)!!!!!

Cheers for now :)

Pat Cook
patspodcast@gmail.com (FEEDBACK EMAIL)
Denver, Colorado
PAT'S PODCAST PAGE - http://patspodcast.blogspot.com/
PAT'S PODCAST RSS FEED - http://feeds.feedburner.com/PatsPodcast (NEW URL!!!)
PAT'S PODCAST & VIDEO BLOG MESSAGE BOARD - http://patspodcast.proboards36.com/
SKYPE ME @ patspodcast

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffsimon c Date: May 28, 2005 2:20am
Forum: opensource_audio Subject: Re: Please Make Sure The Directory On The Server Is Named Properly - HUH???

Thanks for your error report :P

I'm afraid, looking at it, what I think happened was:

1. Audio-uploads.archive.org got full.
2. Someone on the Archive's staff cleared out some of the space, but unfortunately, since your release was there a little bit longer, it got removed before it was properly imported.

I'm not sure the clearing-out was done quite properly, so I'm going to send Archive peeps a note about it - I see a few other items that this happened to, as well. We'll try to make sure it doesn't happen again.

In the mean time, I've deleted your broken items - upload and import them again, and they should appear fine.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Jeeper One Radio Date: May 28, 2005 8:29am
Forum: opensource_audio Subject: Re: Please Make Sure The Directory On The Server Is Named Properly - HUH???

Hi everyone:

Thanks Simon, you're a life saver. :)

I re-uploaded Episode 11 and its two companion extras and imported them as well as my latest podcast, so hopefully everything should go through okay THIS time. :)

Cheers for now everyone :)

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: glenn Date: May 28, 2005 11:03am
Forum: opensource_audio Subject: Tell us something about Pat's Podcast

Tell us something about Pat's Podcast if you would. I visited the site and got nothing but links to lycos' "we don't allow remote loading" error page...